CO JE VLASTNĚ “EMULIPS”?

CO JE VLASTNĚ “EMULIPS”?
390,00

CO JE VLASTNĚ “EMULIPS”?

Je to odborníky speciálně vyvinutý doplněk stravy určený pro zlepšení trávení tuků. Převádí tuky přijaté v potravě do snadno stravitelné emulgované formy, a tím významným způsobem usnadňuje jejich trávení a je tedy preventivním prostředkem proti vzniku žlučníkových kamenů. Do značné míry podporuje zažívání a významně odlehčuje trávicímu traktu po požití tučných jídel, zvláště u osob s poruchou funkce trávicího traktu, zejména žlučníku a slinivky. Obsahem aditivního vitamínu E podpůrně působí při léčbě sterility a pomáhá chránit organismus před volnými radikály, které způsobují stárnutí a vznik chronických zánětů a rakoviny. Při pravidelném používání přispívá ke snížení rizika vzniku chorob srdce a cév - příznivě působí proti kornatění a při rozšiřování cév a brání srážení krve. Při pravidelném používání také pomáhá zvýšit přirozenou imunitu a příznivě působí na nervovou soustavu. CO JSOU “VOLNÉ RADIKÁLY”? Výzkumy poslední doby dokazují, že volné radikály jsou snad největší zhoubou pro život na Zemi. Vznikají v našem organismu jako vedlejší produkt látkové výměny v buňkách. Narušují buněčné membrány, ničí DNA (kyselinu desoxyribonukleovou) a jsou příčinou celkového chátrání provázejícího stárnutí. Volné radikály hrají význačnou roli při vzniku plicních a srdečních onemocnění a vyvolávají rakovinu. Imunita je schopnost organismu především účinně tyto radikály eliminovat. Kdybychom proces stárnutí označili jako oxidaci, pak proti stárnutí působí antioxidanty. Nezabrání mu, ale výrazně jej dokáží zpomalit. Výzkumy prokázaly, že blahodárné účinky antioxidantů tkví právě v neutralizaci volných radikálů. Organismus jedince oslabeného nemocí, případně staršího nebo nezdravě a jednostranně se stravujícího člověka produkuje antioxida